Assalammualaikum wbt.. May Peace be upon you !

GIVEAWAY DUIT RAYA DARI BBL


Assalamualaikum & hello there,



< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang


Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti



BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

Comments

  1. Salam Ramadhan,
    terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Dah update senarai peserta giveaway,
    boleh rujuk entri ini ya
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan.. sama2 BBL .. ok nnt sy tgk list tu.

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Hi Hani..ok boleh..terima kasih ya singgah sini. Amin. Semoga Allah juga murahkan rezeki Hani sekeluarga dan berikan kesenangan dan kesihatan utk hani. Amin.

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan kak ida. Singgah dari GA yang sama.goodluck n all the best ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya..

    BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima Kasih kerana sudi bertandang ke sini.. Jemput datang lagi ke blog Ae's World :)

CASHBACK.. SIGN UP GET FREE RM10 & EARN MORE MONEY !!

CASHBACK.. SIGN UP GET FREE RM10 & EARN MORE MONEY !!
CLICK PICTURE

Contact Form

Name

Email *

Message *

BLOG LIST