Assalammualaikum wbt.. May Peace be upon you !

Google Friend Connect "Error" - Help me !

Assalammualaikum..hi kawan2 semua !!

Pening nak mencari cara nak solve problem dengan Google Friend Connect. Ntah macam mana boleh jadi macam ni..stress bila blogwalking dah tak boleh nak follow site blogger lain.

Ini jawapan yang diberi :-

We're sorry...
We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later.



Siapa yang tahu, blogger mana yang ada entri masalah macam ni? huhuhukk kalau sudi ...tolong saya settlekan problem ni !!!! Help me !  :(

Buat masa ni..terpaksalah saya stop blogwalking..dan tak akan ramailah kenalan dari  kalangan blogger kat dunia ni.. hmm pe boleh buat..kena la cari dan mencari sampai lenguh jari jemari nak cari solution..

Nampaknya, di sini dulu entri ini..kepada sesiapa yang sudi, boleh komen kat bawah atau kat Cbox.

terima kasih banyak2..sekian.

Comments

  1. Yay...The error has been fixed ! now I can follow anybody I want..thanks google workers !

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima Kasih kerana sudi bertandang ke sini.. Jemput datang lagi ke blog Ae's World :)

CASHBACK.. SIGN UP GET FREE RM10 & EARN MORE MONEY !!

CASHBACK.. SIGN UP GET FREE RM10 & EARN MORE MONEY !!
CLICK PICTURE

Contact Form

Name

Email *

Message *

BLOG LIST