Prince & Princess

Tuesday, 17 November 2015

FESYEN JAKET WANITA

 Assalammualaikum..Salam sejahtera..

Hi semua.. mesti ramai masih berselimut lagi...malas nak pergi kerja kan?! ke malas nak buat apa2?! betul tak? ..hehehe Ida faham sangat. Cuaca sejuk sekarang kan..hari-hari hujan di Kuala Lumpur, Selangor dan beberapa negeri lain di Malaysia..rasa seperti berada di negara luar negara. Wahh bestnya..lagi best kalau dapat keluar ke mana-mana tanpa perlu rasa kesejukan. Jom kita tengok Fesyen Jaket Wanita yang nak saya kongsikan kali ini. Fesyen terbaru yang pasti memikat hati wanita di luar sana. Harga memang tiada tolak bandingnya..sebab dah tentu lah murah dan berpatutan tau..tak caya..jom scroll ke bawah lagi..

 MEMPERKENALKAN .... jeng jeng jeng



Kenapa perlukan Jaket? 

Jaket merupakan Outerwear yang paling digemari Lelaki dn Wanita. Pemakai akan kelihatan terserlah. Jaket juga menjadi penyelamat during lazy days..kan ! Sinonim dengan penduduk Barat, mereka mengenakan Jaket ketika musim sejuk dan waktu malam ..Material yang digunakan tebal dari fabrik biasa, Di Malaysia yg beriklim khatulistiwa, Jaket semakin digemari dan dijadikan Fesyen untuk kelihatan lebih bergaya.

JOM TENGOK beberapa  fesyen jaket wanita yang berada di pasaran kita :- 


NUMBER 1 


Koleksi No. 1 yang paling digemari ramai adalah Denim Jacket atau dikenali juga sebagai Jaket Jeans. Material adalah diperbuat daripada denim tebal dan sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. 


NUMBER 2


Koleksi No. 2 Fesyen Jaket Wanita yang disukai adalah Jaket Kulit atau Leather Jacket. Material diperbuat daripada Kulit / Leather. Penampilan lebih ranggi dan bergaya kepada sesiapa yang memakainya. 


NUMBER 3


Koleksi No 3 Fesyen Jaket Wanita ini adalah Varsity Jacket lebih kepada gaya kasual. Kebanyakannya digemari oleh remaja masa kini..sesuai dipadankan dengan jeans. 


NUMBER 4



Koleksi No. 4 Fesyen Jaket Wanita yang seterusnya adalah Bomber Jacket. Sesuai juga untuk kelihatan kasual malah boleh digaya padankan untuk pakaian formal. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Semuanya cantik-cantik kan... tak rugi jadi perempuan. Macam-macam pilihan dan koleksi untuk dipilih, digayakan mengikut apa jua keadaan.. Yang penting sekali keselesaan anda sebagai si pemakai.

ok sekian untuk kali ini, nantikan lagi entri baru yang akan datang.. terima kasih kerana sudi luangkan masa bersama Ida... tinggalkan komen anda atau follow blog ini. Bye - bye.. chow.



wassalam.

5 comments:

  1. Jaket denim comel.. nampak stylo .. hee .. btw, kita dh lama follow blog ni .. hehe .. jmputlah dtg rumah baru :) http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. aida minat pakai jaket :)
    ikut trend aje...

    ReplyDelete
  3. hyeee
    saya ada juall kain songket cetakk. nice to make baju raya actually. have a look dear, http://wanieseuk.blogspot.com/2015/12/songket-part-1.html

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing.. Butuh bahan kain jaket berkualitas dengan harga murah?.. Kunjungi toko kain online kami dan dapatkan penawaran menarik lainnya.. Regards : Fitinline..

    ReplyDelete

Share your comment here..Thank you..

Get Update by Email