Prince & Princess

Monday, 8 December 2014

Jana Income dari RumahSatu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

* Yuran keahlian hanya RM15.00 lifetime. No renewal Fee. Harga berpatutan dan berkualiti, French Design
* Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
=> Pelbagai produk pakaian, aksesori lelaki dan wanita serta kanak-kanak, beg, jam tangan serta bermacam-macam lagi design yg terkini termasuk Barang Keperluan rumah.

=> Sila rujuk KATALOG yang terkini untuk melihat senarai produk dan harga - Fan Page ..Be Fabulous with Sophie Paris.

* Sebagai ahli Sophie Paris, anda boleh membeli produk tersebut dengan harga diskaun sebanyak 25% daripada harga di dalam katalog. Bermakna jika anda menjual semula produk tersebut kepada pelanggan berdasarkan harga di dalam katalog, anda telah memperoleh keuntungan sebanyak 25%.

Apa pun MLM yang datang Cosway dan Avon tetap teguh. Sebab perniagaannya bergantung pada pembeli dan pengguna. Sophie Paris memberi peluang yang sama. Sertai kami sekarang di waktu Sophie Paris hampir 3 tahun di Malaysia. Peluang perniagaan yang luas dan pendapatan yang berpanjangan. Peluang membuka outlet seperti Avon dan Cosway juga dibuka untuk ahli yang berminat. 

 Dengan kuasa internet dan website anda pasti dapat membina rangkaian dengan mudah tanpa had batasan.

Di Negara Malaysia Sophie Paris mula memasuki pasaran pada bulan Januari 2012. Business Center Sophie Paris pertama terletak di Petaling Jaya, Selangor ( Merupakan Butik Utama Malaysia ). Sekarang telah berpindah ke Bangsar di Menara UOA, Bangsar Kuala Lumpur.

Bayangkan setelah Business Center Sophie Paris di buka di seluruh daerah Malaysia anda sudah mempunyai ribuan ahli di bawah rangkaian anda. Disaat itu income anda pasti lumayan apabila mereka Shopping di mana-mana sahaja cawangan Business Center Sophie Paris. Buat masa sekarang bagi ahli yang berjauhan boleh membuat pembelian melalui saya - 016 -289-1677 Ida.

Join segera..

Berikan Nama Penuh, Alamat Lengkap, Hp. No, No.KP dan Emel anda kemudian send ke  (ordersophieonline@gmail.com)


2 comments:

  1. singgah sini :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
  2. singgah sini :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete

Share your comment here..Thank you..