Prince & Princess

Tuesday, 21 October 2014

Salam 1 Malaysia

Assalammualaikum...
Salam 1 Malaysia kepada anda semua...
Dah lama tak update blog..nasib blog belum berkarat...hahaaa
Syoknya tengok blog orang semua lawa-lawa kan..xpe maybe next time boleh ler kita upgrade blog sendirikan!!

Sebenarnya tak sempat nak update...sebab sibuk dengan Bisnes Fesyen .. saya masih mencari sesiapa yg serious nak tambah income..tak mudah give up dan yg paling penting..sukakan fesyen..

Jom la join...

Jadi Agen boleh..

Jadi Ahli pun boleh tau..

Nak join main Kutu brg Sophie pun boleh..

Semua boleh lah..heeee.. nak tak?

Tak rugi tau..banyak Free Gift menanti ...untung sikit atau banyak itu terpulang pada usaha diri sendiri..nak lebih kenalah kerja keras..yang penting hasil titik peluh kita..tak la masuk duit ribu riban tapi tak tau dari mana asal usul kan? Nauzubillahiminzalik..

Jika berminat:-
Add FB
www.facebook.com/aenoyou

LIKE Fan Page - update Latest Collection
www.facebook.com/fantasticsophie

Belum cuba belum tahu...dah cuba pasti berkenan di hati :)


1 comment:

Share your comment here..Thank you..

Get Update by Email