Prince & Princess

Thursday, 4 September 2014

Giveaway Blogwalking bersama Mamaniza.com 1-10 Sept 2014

Assalammualaikum..
Dah lama sebenarnya tak join GA..tiba-tiba rasa nak join sebabnya hadiah2 memang menarik sangat. Tak percaya tengoklah sendiri...memang berbaloi kalau menang. Mama..saya nak menang jugak..dah lama tak dapat hadiah..dari Mama pun belum lagi.. hehehe..Bagi sesiapa yang free tu, jangan lepaskan peluang keemasan ini yer..join Giveaway Blogwalking ni, mudah dapat ramai kenalan2 baru dari dunia blogging.. best kalau ramai kawan kan !!..boleh lah kita semua berkongsi pendapat dan dapat meningkatkan lagi ilmu dan pengetahuan masing-masing.. Good Luck kepada semua blogger yang join GA ini. bye-bye..


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

35 comments:

  1. Hye assalamualaikum.. jalan2 dr segmen yang same... done follow.. jemput singgah rumah baru http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bulan-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. ok hidayu. nanti sy terjah balik yer.

      Delete
  2. Follow sini 186
    Singgah dari segmen mamaniza.com : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum,
    done follow sini :)
    Salam kenal dari FAMF Tower

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalan Farah. Salam perkenalan.

      Delete
  4. Replies
    1. Waalaikumussalam thank you miss kepeng. dah bw blog awak

      Delete
  5. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. blogwalking dari segmen yang sama^^

    http://sihatitunikmat.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. thanks Mar Mansor.. good luck juga tuk awak :)

      Delete
  8. Datang blogwalking sini.. jemput la singgah blog saya pulak ye...


    http://www.hafizhafizol.my/

    ReplyDelete
  9. Salam lya bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  10. Singgah BW dari segmen sama:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dtg sini..good luck to you to nurul faiz :)

      Delete
  13. Assalamualaikum... chack! KM datang dari segmen yg sama.. jemput balas kunjungan blog KM tataaaa..
    GA Blogwalking Bersama Mananiza.com
    p/s : Done follow sini, sudikanlah follow KM semula, kalau dah follow terima kasih daun keladi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam terkejut I..KM thanks yer, mesti nak follow KM balik..

      Delete
  14. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam As, sama2..dah terjah semalam sy no 69..hehe..tak sabar tgu pengumuman tu.

      Delete
  15. Ros singgah sini dari segmen yang sama:)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  16. Singgah blogwalking dari segmen yang sama.. goodluck ye! :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  17. Datang blogwalking dari segmen yang sama...
    Jemput ke blog KLA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete

Share your comment here..Thank you..

Get Update by Email