Prince & Princess

Friday, 5 September 2014

2nd Giveaway by MimiAdam 3 Sep-6 Oct 2014

Assalammualaikum...

Sekarang ni memang tengah ada mood nak join 2nd Giveaway by MimiAdam.. masih banyak masa lagi untuk kawan2 join GA ni..baru je bermula..GA bermula pada 3 Sept 2014 berakhir pada 6 Okt 2014.

Kenapa saya join GA ni????
Sebab utama - hadiah2 memang awesome ! 

Bertuahla kalau jadi pemenang..cuba jer nasib kalau dapat Name Card atau Logo Trademark Logo pun bagus jugak..hehehee..


9 comments:

  1. hai aen. thanks join . nanti mimin dtg buat review lg..

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari segmen yang sama.. jemput join G.A saya :)

    http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Lisa..insya Allah free saya datang blog awak yer..

      Delete
  3. Gud Luck! Smoga menang hadiah ohsem..
    Singgah & follow
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sggh bw dr segmen yang same
    gud luck
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete
  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  6. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete

Share your comment here..Thank you..

Get Update by Email