Prince & Princess

Tuesday, 20 May 2014

AGEN DROPSHIP ONLINE & OFFLINE DIPERLUKAN!!!


Assalammualaikum hye semua...



AGEN DROPSHIP ONLINE & OFFLINE DIPERLUKAN!!!
Sila ADD Friends https://www.facebook.com/aenoyou kemudian PM inbox untuk sesapa yang SERIOUS nak tambah pendapatan keluarga!!!

Anda Minat Bisnes Online?
Anda Berminat Mencari side income?
Anda tiada byk masa utk kerja part time?
Anda hendak senang tapi taknak susah?
Mulakan perniagaan fesyen online..
dengan menjadi agen dropshipping
LEBIH RATUSAN PRODUK untuk pilihan anda!!!

Anda dapat komisen 25% drpd Harga Katalog,
Anda tak perlu banyak masa,
Anda tak perlu beli stok,
Anda tak perlu pos barang,
Anda tak perlu susah-susah....

Anda hanya perlu...
-register sbg agen.
-akan dpt gmbr katalog penuh hard copy & soft copy.
-publish di blog/fb/tunjuk kat rakan2 office
-cari customer online atau offline
-terima byrn daripada customer
-tolak komisen anda
-byr bakinya kpd kami

~Berapa banyak anda ingin untung, terpulang kepada usaha anda..
Kalo nak untung banyak, usaha banyak..
Kalo nak untung sederhana, usaha sederhana..
Kalo nak untung ckit, buat ala-kadar jer la..

Kami di "BE FABULOUS With SOPHIE PARIS
menyediakan perkhidmatan ini untuk membantu anda..
semua terpulang kepada anda...
utk memikirkannya...

Jangan lupa "LIKE" untuk lebih pilihan, FREE GIFT dan update terkini
 https://www.facebook.com/fantasticsophie

SMS/WhatsApp: 016 289 1677

3 comments:

  1. tak hade cimb bank atau maybank lah kak TT____TT, umur tak cukup lagi, huhu, teringin nak jadi agen dropship ni

    ReplyDelete
  2. +cik lisa add fb/aenoyou nanti kita bincang.

    ReplyDelete
  3. setakat ni tumpu kpd bisnes tepung2 n produk2 yg ada dlm blogshop akak tu je... biasa bisnes pakaian mesti mahal modal kan?

    ReplyDelete

Share your comment here..Thank you..

Get Update by Email