Prince & Princess

Tuesday, 14 January 2014

UBAH DIRI SENDIRI

Assalammualaikum dan Salam sejahtera..

PELUANG MENARIK untuk SEMUA..LELAKI DAN WANITA berumur 18 tahun ke atas.. yang berminat untuk bergaya sakan dan berfesyen serta bagi mereka yang teringin nak mula perniagaan sendiri dari rumah atau di tempat kerja !!!!!
Anda berpeluang untuk jadi usahawan yg berjaya jika ada MATLAMAT nak ubah cara hidup dan bantu diri sendiri tambah pendapatan sedia ada !! 

SERTAI Bisnes Fesyen Pilihan Farah Fauzana dan lebih sejuta rakyat Malaysia dengan modal serendah RM15 keahlian seumur hidup + RM15 (kos penghantaran Starter Kit) Keistimewaan sebagai ahli - Diskaun 20% setiap barangan dari harga Katalog, 80% ketika Katalog Promo. Terdapat juga pelbagai hadiah dan bonus2 yang memikat serta berpeluang menghadiri Kelas Kecantikan Percuma (dari pakar ELLE) Hadiri Meeting Solution & Events,Ke Luar Negara serta berpeluang berjumpa dengan Farah Fauzana aka FAFAU Hot FM.. 

Peluang masih menanti untuk anda rebut kawan2 !! 

ADD saya https://www.facebook.com/aenoyou untuk pertanyaan lanjut. PM "JOIN"
LIKE https://www.facebook.com/fantasticsophie (untuk berita dan maklumat terkini)

SMS/Whatsapp : 016 289 1677 erynix
Pre Pendaftaran online : http://www.sophiepariscloset.com/erynix

**PM atau SMS/Whatsapp selepas mendaftar, kemudian buat pembayaran segera kepada saya untuk aktifkan keahlian / Proses penghantaran Starter Kit dan Katalog terkini ke rumah anda.


1 comment:

Share your comment here..Thank you..