Prince & Princess

Thursday, 14 November 2013

Giveaway Birthday Giveaway by S.Saira & Eymasu




Assalammualaikum u'olls..

Jom semua, kita pakat join GA Birthday Giveaway by S.Saira & Eymasu ni..

Ada rezeki u'olls mesti boleh menang  dan dapat hadiah menarik.

Kenapa saya join GA nie, sebab nyer bulan November 2013 sekarang ni  pun birthday saya juga. Lain-lain sebab, dah tentu nak cuba nasib..kot2 dapat hadiah kan ! Sapa la yg tak nak kn? Addoi... tipu tak nak..hahaha !

Jom kita meriahkan GA ni..Semoga niat suci Blogger Eymasu dan Blogger S. Saira tercapai untuk mengeratkan lagi tali silaturrahim sesama kita.. 

Blog saya nie baru lagi, diharap dapat membantu blogger kt luar sana mula mengenali blog saya ni..kihkihkih..syukur alhamdulillah kalau boleh dpt ramai follower. Eh penting ke?? Bukan ke itu hak individu? Ala tekan butang jer 'JOIN THIS SITE' tuh..jumpa tak? Yang warna biru..Ini bukan paksaan ok..cuma pelawaan untuk blogger dan pembaca di luar sana untuk 'connect on the spot' dgn blog ini..itu aje..Memang bagus idea untuk join GA ni.

Maaflah kalau TER melalut lebih-lebih..kang marah pulak tuan punya GA ni..Maaf yer..Terima kasih di atas perhatian kepada blogger baru macam saya ni.

Ok, lastly..Good Luck u'olls !!!!!

2 comments:

Share your comment here..Thank you..

Get Update by Email